MENUMENU

Albania-Discover

Startoi në cilësinë e fituesit në konkursin për sipërmarrjet e krijuara nga idetë inovative të projektit I4TOUR "Minsitria e Zhvillimit Ekonomik, Turizmit, Tregtisë dhe Sipërmarrjes” dhe e IADSA” me projekt-idenë “Discover-Vlora.com” Platforma siguron një kanal të mirë të marketingut për bizneset e qarqeve ku adresari bën lehtesisht të aksesueshëm on-line faqen kërkimore, ku gjenden të gjitha natyrat e bizneseve (individuale, të vogla, të mesme dhe të mëdha) si dhe destinacionet turistike dhe vendodhjen e bizneseve. Ky Projekt vazhdon edhe me lancimet e gjithë Discover për qark me të njëjtën gamë (Discover-Tirana, Discover-Durres, Discover-Dibra, Discover-Sarande, Discover-Shkoder, Discover-Elbasan, Discover-Lezhe, Discover-Fieri, Discover-Gjirokastra.)


E para dhe e vetmja platforme e tille në Shqipëri.

Download APP

Hotels

Situated in Fier, 29 km from Vlora, Fieri International Hotel features free Wi-Fi access and free private parking. The nearest airport is Tirana Airport, 78 km from the property. We speak your language!

it offers a restaurant, free private parking and a garden with a sun terrace. Mondial Boutique Hotel is located on the outskirts of Fier. All rooms come with air conditioning and a minibar and there is free WiFi available in the entire property. Shuttle services and car services can be requested. All rooms come with a flat-screen cable TV and a bathroom with shower, hairdryer and free toiletries. A variety of activities can be enjoyed on site or in the surroundings, including hiking. The center of Fier is 3 minutes’ drive away. This property is also valued for the best value in Fier! We speak your language!

Hotel Leone offers accommodation in Fier. Free WiFi is featured throughout the property and free private parking is available on site. Tirana Airport is 77 km away. We speak your language!

Partnerët: